2010-08-05 14:36:50• hírek • Szatmár.ro

Korondi öntudatfejlesztő tábor

Második alkalommal szerveznek önbizalom fejlesztő kineziológia tábort Korondon, melynek keretén belül beszélgetésekre, konferenciákra, különböző workshopokra, filmvetítésekre és szabadidő programokra kerül sor.

Ha közelebbről is megismerné a kineziológiát, és ha véget akar vetni a szenvedéseknek és feszültségnek, akkor most alkalma kerül arra, hogy eltöltsön egy hetet a természet lágy ölében, és azzal a személlyel foglalkozzon, aki Ön számára a legfontosabb, azaz önmagával.

Idén augusztus 22-29. között szervezik meg a korondi önbizalom fejlesztő tábort, melyen választ kapnak arra, hogy mit jelentenek és hogyan működnek a betegségek. A tábor után az élete és a környező világ teljesen megváltozik, már nem olyan lesz mint azelőtt. A változás, a felüdülés belülről kezdődik, és fokozatosan kihat majd élete minden területére.

A tavalyi rendezvény nagy sikere miatt, úgy tűnik, hogy a tábor lassan hagyománnyá válik. A résztvevők a korondi "Forrás" Panzióban, tölthetnek egy kellemes hetet, melynek környékén zajlanak majd a beszélgetések, workshopok és filmvetítések. Mindemellett a vendégek szabadidős programokból is jócskán kivehetik részüket.

Ha felkeltette érdeklődését a korondi tábor, akkor további információért forduljon Krüzselyi Orsolyához. Telefonszám: 745-683-287 E-mai cím:  orsolyaksz@gmail.com



A korondi Forrás Panzió


Korond pataka a Sóhegy alatt
Korond pataka a Sóhegy alatt


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: